1. FOLOSIREA GRATUITA

1.1. Folosirea acestui site este gratuita.

Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va cere niciun fel de plata pentru accesarea site-ului.

1.2. Cu toate acestea, serviciile de care aveti nevoie pentru a accesa site-ul, precum serviciul de Internet, Internet pe mobil, sau servicii de Internet pentru a accesa un computer nu sunt oferite de compania noastra si pot include contracte cu furnizori terti catre care veti fi nevoiti sa platiti anumite taxe.

1.3. Site-ul poate contine diverse reclame. Aceste reclame care pot exista pe site nu va obliga sa cumparati produsele sau serviciile promovate. Compania nu isi asuma responsabilitate pentru continutul reclamelor, daca acest continut este oferit de terte parti.

1.4. Comania va depune toate eforturile, in limitele comerciale rezonabile, ca site-ul sa functioneze corect.

1.5. Compania isi rezerva dreptul de a adauga, sterge sau modifica informatiile de pe site, fara acordul dumneavoastra.

 

2. CONTINUT

2.1. Site-ul este un magazin online care include prezentarea produselor promovate de companie si preturile lor. Cumparatorii pot achizitiona produsele plasand comenzi online.

2.2. Continutul descris mai sus este inclus in una din urmatoarele categorii:

Continut legat de companie- se refera la continutul legat de produse, text, articole, comentarii si recenzii legate de companie (incluzand angajatii si colaboratorii), imagini, continut audio si video. Continutul partilor terte- marci inregistrate, imagini si produse.

Protectie legala

2.3. Continutul companiei existent pe site este protejat de drepturi de autor si acolo unde este cazul, de drepturi marca aplicate dupa legile din Romania. Continutul detinut de parti terte se supune atat legilor din Romania cat si celor din tarile de provenienta.

Folosirea continutului non comercial

2.4. In utilizarea normala a site-ului aveti permisiunea sa accesati continutul pe dispozitivele dumneavoastra (computer, laptop, smartphone, tableta) pentru a obtine informatii sau a comanda produse.

Uz comercial

2.5. Uzul comercial al continutului partilor terte este interzis.

2.6. Uzul comercial (inclus, dar nu limitat la aparitia continutului pe alte site-uri) este permis daca se mentioneaza sursa printr-un link si doar cu acordul scris la companiei. Pentru a obtine acest acord va rugam sa ne scrieti: contact@piccollino.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Folosirea interzisa a continutului

2.7. Actiunile prezentate in aceasta sectiune sunt doar exemple. Ca si regula generala, orice uz al continului care nu este in acord cu regulile descrise mai sus, nu este permis. Anumite activitati interzise pot, de asemenea, sa se constituie in ofense sau infractiuni in acord cu legile aplicabile. Compania isi rezerva dreptul de a lua masurile necesare, atunci cand este cazul, in acord cu legile aplicabile pentru a-si proteja interesele legale.

2.8. Nu aveti permisiunea de a executa mai mult de o copie a continutului site-ului. Nu aveti permisiunea sa distribuiti sau sa publicati continutul prin niciun mijloc de comunicare, incluzand Internetul. Nu aveti permisiunea sa folositi tehnologia de incadrare. Este interzis sa restrictionati accesul altor persoane la continutul site-ului prin orice mijloc tehnic(cu exceptia celor care sunt sub supraveghere directa). Este interzis sa folositi orice mijloc tehnic pentru a modifica, suplimenta sau sterge continutul. Este interzis sa afisati alt tip de continut, in special cel imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Folosirea mijloacelor tehnice care fac site-ul inaccesibil sau ingreuneaza folosirea (atac electonic) este interzisa.

3. CARACTERUL INFORMATIV AL CONȚINUTULUI

3.1. Avertizare! Continutul nu este destinat consultarii profesionale si este doar informativ. Compania nu recomanda, suporta sau promoveaza folosirea continutului sau a cunostiintelor pentru alt scop decat informativ.

3.2. Imaginile si descrierile de produs de pe site contin prezentari detaliate. Aspectul produsului in sine poate sa aiba mici diferente fata de cel expus in poze.

4. DESCRIEREA PRODUSELOR

4.1. Revelle publica informatii si imagini ale produselor oferite spre vanzare, la reduceri, doar in anumite perioade si in limitele stocului disponibil.

4.2. Produsele expuse pe site sunt pentru folosirea personala a cumparatorului. Compania isi rezerva dreptul de a limita capacitatea de achizitie a unor produse pentru unii clienti.

4.3. Preturile produselor expuse pe site sunt exprimate in mondea RON si au TVA inclus. Pretul este informativ. Compania nu garanteaza vanzarea produselor la pretul prezentat pe site, pot interveni modificari. Pretul nu include taxa de transport.

5. CONTUL UTILIZATORULUI

5.1. Cand va logati, nu puteti folosi un nume de utilizator sau o adresa de email care apartine sau este folosita de alta persoana, care incalca drepturile proprietatii intelectuale sau alte drepturi ale unei persoane, care ofenseaza sau este imoral. Conturile multiple nu sunt acceptate. Daca descoperim ca o persoana foloseste conturi multiple, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile extra.

5.2. Dumneavoastra sunteti responsabili sa mentineti confidentialitatea parolei pe care o folosesti sa accesezi site-ul. Este interzis sa va oferiti parola sau numele de utilizator sau sa va imprumutati sau sa transferati catre o terta parte accesul la site. Dumneavoastra sunteti responsabil de toate interactiunile cu site-ul care au loc in legatura cu numele dumneavoastra de utilizator.

5.3. Aveti obligatia sa ne anuntati imediat daca suspectati utilizarea neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau a oricarei alte incalcari a securitatii legate de contul dumneavoastra. Dupa fiecare sesiune care se incheie, va rugam sa va delogati.

5.4. Nu ne asumam raspunderea pentru pierderea sau distrugerea rezultata din nerespectarea dumneavoastra a regulilor noastre prezentate mai sus.

6. NOTIFICAREA ABUZULUI

6.1. Daca dumneavoastra considerati ca site-ul sau continutul incalca prevederile acestui contract, este abuziv, imoral sau ilegal, incalca drepturile altor oameni (in special drepturile proprietatii intelectuale sau drepturi legate de viata privata) va rugam sa ne scrieti pe adresa de email contact@piccollino.ro

6.2. Dupa primirea sesizarii vom analiza notificarea si vom lua masurile necesare.

7. GARANTIA DE RASPUNDERE

7.1. Atat in termeni si conditii, cat si in produsele promovate pe site, compania nu garanteaza ca acestea vor sluji scopului propus cu precizie sau ca au abilitatea de a obtine anumite rezultate. Prin folosirea site-ului sunteti responsabili de evaluarea personala daca produsele se potrivesc sau nu scopurilor personale.

7.2. Compania nu va poate garanta intotdeauan functionarea fara erori a site-ului.

Raspunderea companiei

7.3. Orice raspundere a companiei (incluzand angajatii, asociatii, actionarii sau companiile afiliate) pentru folosirea dumneavoastra a site-ului, continutul sau produsele vor fi stabilite in acord cu aceasta sectiune.

7.4. Compania exclude orice raspundere contractuala a dumneavoastra sau a altei persoane, pentru daune morale sau financiare, directe sau indirecte, vazuta in prezent sau previzibila la momentul incheierii contractului sau efectiv de la momentul aparitiei acesteia(pierderi emergente), sau derivate din beneficii nerealizate(profit iesit), nascuta din folosirea sau lipsa folosirii site-ului, continutului sau produselor de pe site, din vina companiei(neglijenta, imprudenta), indiferent daca firma a fost avertizata sau a descoperit singura aceste daune.

7.5. Compania nu exclude raspunderea pentru situatii in care este posibil ca raspunderea sa nu fie legal exclusa, respectiv pentru vatamare corporala, deces, daca nu am avut raspunderea sa va avertizam ca exista posibilitatea ca aceste lucruri sa se intample. Raspunderea este exclusa daca ati fost avertizati sau daca va asteptati ca aceste situatii sa se intample.

Raspunderea dumneavoastra

7.6. Va angajati sa despagubiti compania pentru orice dauna directa sau indirecta, actuala sau care poate surveni din beneficii pierdute, incluzand pierderi de venituri sau imagine, cauzate companiei de incalcarea acordului de catre dumneavoastra sau alte persoane care au acces la site prin contul dumneavoastra.

7.7. Clauzele de responsabilitate raman valabile si dupa incheierea contractului.

8. SCHIMBAREA CONTINUTULUI

8.1. Ne rezervam dreptul de a schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale site-ului oricand consideram ca este nevoie. In aceste conditii va trebui sa fiti de acord cu faptul ca nu veti putea folosi site-ul pe perioada schimbarilor.

9. FORTA MAJORA

9.1. Forta majora este un eveniment imprevizibil, care nu poate fi controlat de catre parti si care nu poate fi evitat. Nj putem fi trasi la raspundere, direct sau indirect pentru motivele care nu depind de vointa noastra. Aceasta responsabilitate include dar nu este limitata la: erori legate de echipamentul tehnic folosit pentru operarea site-ului, absenta conexiunii la Internet, lipsa conexiunii telefonice, virusi ai computerelor, acces neautorizat la sistemul site-ului, erori operationale, etc.

10. ALTE PREVEDERI APLICABILE

10.1. Acest acord este completat, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale din Romania, legate de comert online, protectia consumatorului, concluziile contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor proprietatilor intelectuale, protejarea datelor cu caracter personal si a celor legate de infractiunile penale din mediul electronic.

10.2. Orice disputa legata de continutul sau folosirea site-ului tine de competenta curtilor competente din Romania si vor fi rezolvate in acord cu legislatia romana.

10.3. Alte utilizari ale site-ului pot fi supuse termenilor si conditiilor speciale de care veti fi informati la momentul respectiv. Ca exemplu, folosirea datelor cu carater personal este subiectul politicii procesarii datelor cu caracter personal si comandarea produselor vor fi reglementate de contractele de vanzare